Coaching

Forsiden » Coaching

Sæt personlig udvikling på dagsorden

Coaching handler i al sin enkelthed om personlig udvikling. Om at blive klogere på sig selv, sit potentiale og kompetencer. Sagt meget kort, så hjælper coaching dig og/eller dit team med at sætte mål og finde vejen derhen. Uanset om det gælder dig som står i et T-kryds og skal til at vælge en ny karrierevej, dig som leder eller dit team.

Coaching af teams

Arbejder dit team som et hold? Og hvad gør du for at styrke dit team? Med et coachingforløb for teams sætter vi fokus på de styrker, forskelligheder og potentialer, som teamet besidder. Vores mål er at få teamet til at arbejde som en gruppe mod det fælles mål. Vi laver øvelser, der skal fremme involvering, engagement og ansvarsfølelse. Og vi udfordrer teamet til at se muligheder frem for begrænsninger.

Målet er et team, der er drevet af motivation, og som opnår bedre resultater.

Coaching af ledere

Som leder bliver du hver dag mødt af mange udfordringer. Du skal motivere, prioritere og tage hurtige beslutninger. Coaching handler om at gøre dig klogere på dig selv, dine værdier, visioner og mål som leder. Vi sammensætter et forløb, som sætter fokus på netop de udfordringer, du møder i hverdagen.

Alle mål er vigtige anset om det er:

  • at finde en bedre balance mellem karriere og privatliv
  • at få struktur i hverdagen
  • at booste din personlige gennemslagskraft
  • at udvikle din karriere

Et coaching- eller rådgivningsforløb kan sættes sammen på flere måder, så tøv ikke med at kontakte mig,