Om HR Resursen

Forsiden » Om HR Resursen

Skarp, fokuseret og nærværende sparring

Mon ikke du kender følelsen af en kalender med opgaver og udfordringer, der presser sig på? Måske skal I ansætte én eller flere nye medarbejdere? Måske ulmer en konflikt i krogene? Eller måske skal en kollega afskediges? Det er alt sammen opgaver, der kræver tid og fokus.

At få HR-opgaver løst professionelt kræver ikke nødvendigvis en HR-afdeling. Jeg tilbyder tæt og engageret samarbejde inden for rekruttering, coaching / rådgivning og undervisning, hvad enten I har en etableret HR-afdeling eller ej. Som ekstern HR-partner giver jeg sparring og rådgivning om værdiskabende løsninger. Målet er at effektivisere arbejdsgange og frigive ressourcer.

Som jeg ser det, er jeres resultater mine resultater

Derfor bruger jeg altid både tid og kræfter på at sætte mig ind i jeres kultur og værdier – uanset opgavens størrelse. Jeg tror på, at vi når de bedste resultater, når vores dialog foregår i en tillidsfuld og åben atmosfære. Og når jeg afslutter en opgave, følger jeg altid op på den – så vi kommer helt i mål.

At få HR-opgaver løst professionelt kræver ikke nødvendigvis en HR-afdeling

Jeg har selv prøvet kræfter med forretningslivet både som leder, underviser og projektleder. Siden 2006 år har jeg som indehaver af Mølholm HR Resursen løst opgaver for både private og offentlige organisationer, der ønsker at skabe udvikling og resultater. Det har givet mig et stort erfaringsgrundlag og en solid ballast til at kunne skabe resultater for virksomheder inden for forskellige brancher og størrelser.

Jeg tilbyder både faste forløb eller skræddersyr forløb, der passer til et specifikt behov. Et forløb starter altid med en uforpligtende snak, hvorefter jeg kommer med mit bud på opgaven.

Er I klar til forandring?

Book et opstartsmøde, hvor vi vender jeres tanker og behov. I kommer langt allerede på det første møde.

Jeg glæder mig til at høre fra jer.

Betina Baden Mølholm

Se mit CV