Kurser / Undervisning

Forsiden » Kurser / Undervisning

Bliv klædt på til god ledelse

Som leder har du mange roller. Du skal være drivkraft, inspirator, konfliktmægler og vejleder. Og du skal helst kunne træde ind i hver rolle med kort varsel. Samtidig er dine resultater tæt forbundet med, hvordan du agerer i hver enkelt rolle.

Er du klædt godt på til ledelse?

Er svaret nej, så er det måske tid til at investere i lederudvikling.

Hvad er en god leder?

Jeg tilbyder kurser for dig, der ønsker at udvide din forståelse for rollen som leder. Som leder skal du ikke bare have styr på teorier. Du skal også vide noget om mennesker og de værktøjer, du bruge i forskellige situationer.

Hvem henvender kurserne sig til?

Mine kurser henvender sig både til ledere og mellemledere i private og offentlige organisationer. Du vil blive skarpere på dine egne styrker og svagheder. Og du vil blive klædt på til at kommunikere klart og tydeligt med dine medarbejdere og kolleger.

Jeg bygger mine kurser og undervisning på flere års erfaring som HR-rådgiver, og jeg bruger altid veletablerede værktøjer og modeller. Kurserne er som regel sammensat af moduler. Mellem hvert modul afprøver du læringen i praksis, og herefter mødes vi og taler om dine oplevelser. På den måde får du optimalt udbytte af kurset.

Kursustyper

Et lederkursus kan enten tilpasses en enkelt leder eller en gruppe af ledere. Uanset hvilken kursustype, der har interesse for jer, kan et forløb omfatte flere forskellige områder:

  • Personprofiler/typologier
  • Situationsbestemt ledelse
  • Konflikthåndtering
  • Kommunikation & kropssprog
  • Coaching i øjenhøjde

Hvad får I ud af det?

  1. Ledere med gennemslagskraft
  2. God intern kommunikation i virksomheden
  3. Effektiv konflikthåndtering

Jeg tilpasser altid mine kurser og undervisning til virksomhedens behov. Måske har I selv en idé til et kursusforløb? Måske ønsker I fuld forplejning eller afvikling i egne lokaler? Alt er muligt… eller i hvert fald næsten.

Kontakt mig, og lad os tage en snak om de muligheder, der kunne være aktuelle for jer.